Egy szép napon Sopropoliszban két hibbant here (értsd: méh) úgy gondolta, hogy ketten együtt még hibbantabbak. Elhatározták, hogy ezt világszerte dobra verik…

A Méhek története 985 év híján mintegy egy évezredre nyúlik vissza a világ történelmében. Megjelenésükkor az emberiség fellélegzett, s egy emberként sóhajtott fel: Végre!

Először időszámításunk után 1995-ben tűntek fel Sopron, majd Budapest utcáin. Hírük futótűzként terjedt, s terjed azóta is. A lakosság örömére számos fellépést mondhatnak magukénak. A különböző meghívások mellett rendszeresen megjelennek a budapesti Pepsi Szigeten. Állandó klubjuk működött, mely először a Kolibri Pincében kapott helyet, aztán pedig a Colombus Clubban talált új otthonra, most pedig nincs.

Külföldi utazásaik során is a végletekben gondolkoznak: Ausztriában és Ausztráliában hintették a derű magjait. 

Fel-feltűnnek különböző televíziós csatornák szórakoztató műsoraiban is (MTV1, MTV2, RTL Klub, ZTV, TV11, ATV stb.) koncertjük egy rövidített, mintegy 50 perces változatát immár több alkalommal sugározta az ATV.

A Méhek eddig egy hanghordozóval büszkélkedhettek, amely, kielégítendő az irdatlan érdeklődést, folyamatos sokszorosításra kényszerült. Azóta már megjelent első CD-jük, mely az említett kazetta jobb minőségű változata, két bónusztrekkel kibővítve.

És nincs messze már az idő, hogy a jelenlegi és leendő rajongók megelégedésére új album lásson napvilágot, vadonatúj dalokkal és remixekkel a hátán.

Igen! Mert humoros, ám mély értelmű dalok, pezsgő ritmusok, tutulás és mindehhez egy nem mindennapi megjelenés – ez az, amit a Méhek Multimédia Supershow Antikoncertje nyújt.

Kis ízelítő a repertoárból: Köszöntődal; Páráppáráppáppárá; Barbie-dal; Zákié; Sirius-dal; Jaj, Béla, vigyázz, az ütve fúró veszélyes szerszám! stb.

A Méhek Multimédia SuperShow Antikoncert a fent említett kínálaton túl a következő nagy hatású show elemekkel gazdagodott: videoprojektoros horrorfilm vetítés, gasztronojz pörformanc, bravúroas mozgásművészeti ízelítő, flepnisztepp, fény-, füst- és pirotechnikai effektek (ezt, persze, nem szabad komolyan venni, mert vicc – nehogy csalódás érjen) és meg sok egyéb váratlan esemény, amire még az előadók sem számítanak (ez viszont véresen komoly).

A MÉHEK: Méhes Csaba és Hargitai Gábor

Időtartama: igény szerint